Treci la conținutul principal

Regulament întreținere și curățare pe viață

La LOOR Jewelry nu dorim că fiecare client să se bucure de a alege să vândă cât mai mult timp. Știm că bijuteriile din materiale prețioase au nevoie de grijă și atenție pentru a rezista o perioadă îndelungată. Așa că am dezvoltat serviciul LOOR de curatare și întreținere. Noi vă oferim aceste servicii gratuite, pe toată durata vieții a bijuteriei tale LOOR.

Cum poate beneficia de acest serviciu?

LOOR Jewelry oferă servicii de întreținere și curatare prin solicitare prealabilă. Recomandarea noastră este să trimiți câteva poze odată cu cererea ta, astfel încât să putem evalua vizual starea accesoriilor LOOR. Trimite totul în scris la adresa de e-mail: intretinere@loor.ro

După ce vă confirmăm înregistrarea solicitării, trimiterea produselor prin curier rapid sau fă-ne o vizită la adresa atelierului nostru de pe Str. Puțul lui Zamfir, nr 37, etaj 3, sector 1, București.

Știm că nu vrei să stai departe de bijuteriile tale foarte mult timp, așa că ne-am propus că întregul proces să nu dureze mai mult de 5 zile lucrătoare. În funcție de încărcare din atelier și de evaluare făcută de bijutieri noștri, vei fi informat de eventualele întârzieri.

Dacă alegi să trimiți produsele prin curier rapid, costurile tur-retur vor fi suportate de către tine.

Cum funcționează procesul de întreținere și curatare?

Echipa de bijutieri din atelierul LOOR Jewelry se va ocupa de întreținerea și curățarea produselor tale. Acest proces include acțiuni precum:

 • Evaluarea gradului de uzură a materialului;
 • Curățare materialului prețios;
 • Verificarea sistemelor de prindere ale pietrelor, ale șuruburilor sau ale altor sisteme de închidere și întărirea lor dacă este cazul;
 • Serviciu de înlocuire cu aur de 18K.
 • Lustruirea argintului/ aurului;
Echipa bijutieri LOOR Jewelry - curatare bratara argint

  Definiție durată de viață a bijuteriei LOOR

  Echipa noastră are o experiență vastă în prelucrarea și confecționarea bijuteriilor, iar în toată această activitate, am observat că-un ritm de purtare susținută, viața unei bijuterii este în medie de 60 luni. După această perioadă, bijuteria fiind confecționată din metal prețios, poate fi topită și transformată într-un nou accesoriu adaptat unui styling actual.

  Situații în care aceste servicii nu pot fi prestate:

  • Dacă bijuteria provine din colecțiunile altui brand;
  • Dacă bijuteria a fost găsită în urmă cu peste 60 luni;
  • Dacă gradul de uzură evaluat de către bijutier este mult prea avansat pentru ca serviciul de întreținere și curățare să aibă un rezultat optim;
  • Dacă bijuteria este ruptă sau are piese lips nerecuperate.
  Mențiuni: Echipa LOOR Jewelry nu asumă riscurile niciunui defect pe primul transportului prin curier rapid. În funcție de valoare totală a coletului, vă recomandăm asigurarea suplimentară a acestuia la curier.