Treci la conținutul principal

Cine suntem noi, LOOR jewelry

Bijuterii create în inima Capitalei din iubire pentru design și pentru tine.


Credem că frumusețea stă în micile detalii și se naște din interior. Ne inspirăm în fiecare zi din puterea și curajul tuturor femeilor pe care le întâlnim, iar misiunea noastră e să te inspirăm să fii cea mai bună variantă a ta în orice moment.


Credem că cea mai valoroasă bijuterie este iubirea de sine și că în absolut fiecare dintre noi trăiește o muză.


Credem că schimbările mari se fac cu pași mici, de aceea politica brandului nostru este una care promovează un stil de viață sustenabil. Chiar dacă trendurile se schimbă, bijuteriile LOOR rămân actuale. 


Credem că stilul este o prelungire a noastră, dar nu e cel care ne definește. De aceea creăm bijuterii care să te completeze pe tine, așa cum ești: tu cea de toate zilele. Bijuteriile perfecte pentru zilele în care te simți confortabil într-un trening bej sau într-o rochie neagră. Bijuterii care merg de minune cu sneakers, dar și cu sandale cu toc de 10 centimetri. Bijuterii realizate la cele mai înalte standarde, doar din materiale prețioase, care să dăinuie în timp. Bijuterii care pleacă din atelierul LOOR doar după ce expertul nostru în finisaje pune parafa pe permisul de trecere al produselor. Bijuterii cu garanție/ serviciu de întreținere pe viață. 


Mai credem că „less is more” și că - uneori - simplitatea dă naștere celor mai îndrăznețe alegeri.


Cine suntem


Cu o bogată experiență antreprenorială în spate, Irina Caleșu, fondatoarea celui mai de succes brand de bijuterii gravate din România, Gravează Povestea Ta, a decis în 2021 să ducă pasiunea pentru design de produs mai departe, sub forma unui brand de bijuterii stylish & trendy de cea mai înaltă calitate,  dar care să fie accesibile.


Fiecare membru al echipei LOOR este determinat să creeze piese minunate și experiențe cu care să-i surprindă pe clienții noștri, astfel încât să te bucuri de bijuterii perfecte, făurite și alese cu grijă de către designeri și persoane cu notorietate în domeniul fashion, conectate în permanență cu tendințele internaționale.  

Misiunea noastră e să te inspirăm, căci tu, la rândul tău, ești sursa noastră zilnică de inspirație. De aceea, arhitectii de imagine LOOR  îți oferă consultanță în alegerea bijuteriilor potrivite pentru tine. Îți punem la dispoziție o serie de bijuterii aprobate de stiliști care te vor face să te simți ca o muză și să pășești cu încrederea că ești cea mai bună variantă a ta, fără efort.